Billingeritten 2015

Bilder

Video

Alla bilderna är fria att använda, men...
Alla bilderna är fria att använda! Men om man ska publicera bilden (t.ex. på sin blogg eller liknande) bör man fråga eventuellt andra personer som finns med på samma bild förutom sig själv. Om du skall använda bilden i kommersiellt syfte, exempelvis för reklam, måste du ha tillstånd från samtliga personer som finns på bilden. Jag som fotograf har dock inga anspråk på bilderna, utan uppmanar alla att se till att bilderna kommer till glädje genom att visa dem för vänner och bekanta eller kanske sätta upp på kylskåpsdörren hemma som ett minne från en av sommarens höjdpunkter som kommer värma när höstmörkret faller. Dela bilderna på facebook, twitter och så där, så att alla kan få en chans att via fotografier från den här dagen fascineras av och njuta av fart, spänning, färger, natur, dramatik och den nära relationen till hästen, vårat älskade husdjur.

Det är knepigt att ladda hem bilderna till en mobiltelefon, men det går på datorer. Högerklicka på bilden och välj spara som. Snart kommer det upp en alternativ sida där det är lättare att ladda hem bilderna till sin mobiltelefon.

Högupplösta bilder för utskrift
Bilderna här på hemsidan är 1280*720 pixlar, vilket är för litet för att kunna göra en bra utskrift på fotopapper i A4 format eller större. Om du vill skriva ut en bild eller av någon annan anledning behöver en bild i hög upplösning, mejla mig så ordnar jag med den högupplösta versionen av bilden du vill ha.

Tidigare års bilder
Här finns länkar till tidigare års bilder.

Mvh / Mattias Malmgren
mejl: mattias@freefarm.se
tele: 070 686 98 28